Saapumisohjeet PelihallillePelihallimme on monelle vähän piilossa joten tässä apuja perille löytämiseen!

Pelihallimme osoite on  Hämeenkatu 4 Riihimäki. Osoite ohjaa suoraan pääkadulle Mutta hallin sisäänkäynti on sisäpihan puolelta
Kuvassa sinisen ympyrän sisällä olevat autot on Hämeenkatu 4 pääkadun puolella. punainen ympryrä on sisäpihalla jossa pelihallin sisäänkäynti. Nuolet ohjaavat perille. Alla on vielä Tarkempi selitys kuvien keraJos olet yllä olevan kuvan paikassa niin olet oikeassa osoitteessa mutta väärällä puolella. Halli on siis tämän rakennuksen takana.

Tästä Kohtaa kävele vähän matkaa vasemmalle kunnes olet Teatterin vieressäTeatterin kohdalla mene oikealle kohti rappusia. rappuset alas tultaessa saavut kulmakujan parkkipaikalle. parkkipaikalta oikealle katsoessa näet autotalleja. mene niitä kohti. Pelihalli on viimeinen ruskea ovi vasemmalta. viemme oven eteen aina kyltin kun olemme avoinna. Alla vielä kuva oikeasta ovesta.


Tämän jälkeen ovesta sisään ja ei muuta kuin mukavaa flipperin pelaus hetkeä 😊

Ps Jos olet autolla liikenteessä niin auton voi pysäköidä ilmaiseksi edellä mainitulle kulmakujan parkkipaikalle jossa on hyvin pysäköinti tilaa.

Jos matkustat junalla niin sieltä kävellen hallille on noin 700m. Google mapsiin on lisätty paikka TILT Flipperihalli nimellä joka auttaa perille.

Jos näistä neuvoista huolimatta on vaikeuksia löytää perille niin aina voi myös soittaa numeroon:  
050 5534019
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.